Bram Markerink Bouwkunst

Werkwijze

Bij het maken van plannen vind ik het belangrijk dat u een goed inzicht krijgt in hetgeen ik ontworpen heb. Daarom maak ik altijd een 3D model van het ontwerp. Hierdoor ontstaat een ruimtelijk beeld dat voor de meeste mensen beter te begrijpen is dan platte tekeningen. Het 3D model is rondom te bekijken. In- uitzoomen, draaien om het ontwerp is dan mogelijk. Zowel van het interieur als het exterieur. Op deze site ziet u bij de projecten een aantal beelden die gemaakt zijn van een ontwerp.

Na het maken van het ontwerp moet het, afhankelijk van de verschillende factoren, ingediend worden bij de gemeente om een omgevingsvergunning (bouwvergunning) te krijgen. Deze gehele procedure kan ik coördineren. In combinatie hiermee of hierna worden de technische tekeningen opgesteld waarmee een aannemer geselecteerd kan worden en het gebouw gebouwd kan worden.

Tijdens het proces van ontwerp tot uitvoering, kan op een aantal momenten een raming van de bouwkosten gemaakt worden. Naarmate het proces vordert wordt het plan steeds gedetailleerder en kunnen de kosten beter ingeschat worden.

© 2024 Bram Markerink Bouwkunst

Thema door Anders Norén